1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Başkan Yangın vefa bekliyor
Başkan Yangın vefa bekliyor

Başkan Yangın vefa bekliyor

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, sezon sonu yapılacak olağan Genel Kurul'da aday olmayacağını belirterek tarihi bir çağrı yaptı.

A+A-

Hızır TONYALI - Sezon sonunda yapılacak Olağan Genel Kurul’da göreve tekrar talip olmayı düşünmediğini söyleyen Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın taraftara ve futbolcularına yaptığı tarihi çağrıda önemli mesajlar verdi.
Benim için stada gelin
Başkan Hüseyin Yangın Pazarspor’u sevgi ve gözyaşıyla büyüttüklerini belirterek, “Yepyeni bir stat yaptık. Tribünleri hizmete açtık. Ancak iddiamızı kaybettiğimiz bir zamana rast geldi. Taraftarın son maçlara ilgi göstermemesine çok üzülüyorum. Sezon sonunda Pazarspor Olağan Kongresi yapılacak. Artık aday olmayı düşünmüyorum. Pazarspor’a emeğim ve hizmetimin bir jesti olarak taraftarlarımızı içerde oynayacağımız son 2 maçta tribünleri tıklım tıklım doldurmuş olarak görmek istiyorum. Yani, tribünleri görevimin son döneminde dolu görmek istiyorum. Bu konuda taraftarımızın bir vefa örneği sergileyeceğine inanıyorum. Ben bu iki maçta herkesin el ele stadı doldurmasını, bugüne kadar Pazarspor’a verdiğim emeğin bir teşekkürü olarak algılayacağım” dedi.
 
Kırşehir ve Erzincan darbe vurmuştu
Başkan Yangın hedefe giden yolda Kırşehir ile Erzincan takımlarından darbe yediklerini ve bu iki takımla içerde oynayacakları maçlarda futbolculardan da özellikle üstün bir performans beklediğini kaydederek, “Play Off hedefimizi kaybetme yolunda bu iki takımdan büyük darbeler yedik. Kırşehir’den sonra evimizdeki son maçımızı da Erzincan ile oynayacağız. Pazarspor bugün Play Off’da çok daha güzel hedeflere doğru yol alıyor olabilirdi. Kırşehir ve Erzincan karşısında futbolcularımızın bütün bu durumları da hesap ederek mücadele etmelerini istiyorum. Taraftarlarımızın stadı ful olarak doldurduğu bir atmosferde oyuncularımızın da güzel futbol ve gollerle içerdeki son iki maçımızda ortaya olumlu bir tablo çıkarmasını bekliyorum.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum