1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Başkan Yangın’dan imalı açıklama
Başkan Yangın’dan imalı açıklama

Başkan Yangın’dan imalı açıklama

Ligde kalma savaşı veren Pazarspor’da Başkan Hüseyin Yangın, dış oyunlara dikkat çekerek, ‘Kalan maçları kazanırsak tüm oyunlar bozulur’ dedi.

A+A-

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Farklı umutlarla başladığımız ancak bulunduğumuz konum itibarı ile ligde kalma savaşı verdiğimiz bu günlerde bizim dışımızdaki maçlarda yaşanan tablolara bakıp bir takım oyunların oynandığını söyleyen çevreler ve kişiler olmakla birlikte, gerçekte Pazarspor'un tüm bunların üstesinden gelecek gücü olduğuna inanıyorum. Pazarspor'un işi de eğer varsa bir hesap veya bir oyun onların hepsini bozmaktır. Ligin son dört haftasına girilirken kalan dört maçımızı da kazanıp ligin sonunda gülen taraf biz olalım. Bizim dışımızda kim ne hesap yaparsa yapsın hepsinin hesabini bozalım. Bunun yolu da kalan 4 maçımızı kazanmaktan geçiyor. Geçmişte buna benzer konumlarda taraftarı, yönetimi ve sporcusu ile daha zorlarını başaran Pazarspor'umuzun bu durumun da üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum. Taraftarımızın ve bölgedeki tüm sporseverlerin desteği ile teknik heyetimiz ve özverili sporcularımızın, kalan maçlarımızı kazanacak güce sahip olduklarına kuşkumuz yoktur. İnanıyoruz ki onlar zoru başaracak ve camiamızın yüzünü güldüreceklerdir. Bizim yapacağımız, her durumda onların yanında olduğumuzu ve desteklerimizin sürekli olduğunu kendilerine hissettirmek ve tribünlerde bu desteği göstermektir. İçerde oynayacağımız Çankırıspor ve Ofspor maçlarında birlik ve bütünlük içinde takımımıza destek olalım, sahip çıkalım ve sonunda hep birlikte gülelim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum