1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Battaniye ile yavru ayı yakalamak isterken!
Battaniye ile yavru ayı yakalamak isterken!

Battaniye ile yavru ayı yakalamak isterken!

Artvin’in Hopa ilçesinde çalılıklarda mahsur kalan yavru ayı, Hopa Arama Kurtarma (HOPAK) ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarma esnasında görevlinin ayıyı yakalamak için battaniye kullanması komik anlara sahne oldu!

A+A-

Hopa ilçesi Kemalpaşa sahil yolu kenarında bir ayı ve yavrusunu gören dolmuş şoförü Nurettin Hacıoğlu, cep telefonuyla ayıyı görüntüleyip olayı Hopa Arama Kurtarma (HOPAK) ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen HOPAK ekipleri, anne ve yavru ayıyı arama çalışmalarına başladı. Anne ayıya ulaşılamazken, yol kenarındaki çalılıklar arasına sıkışan yavru ayı sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kurtarma sonrasında yavru ayıyı yakalama çalışmaları ise komik görüntülere sahne oldu. Korkarak kaçmaya başlayan ayıyı elindeki battaniye ile yakalamak isteyen kurtarma görevlisi, battaniyeye basarak düştü.

Ekip arkadaşları o anları kaydederken, yavru ayı kaçarak ormanlık alanda gözden kayboldu. 

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum