1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Bayan hentbolcular birbirine girdi
Bayan hentbolcular birbirine girdi

Bayan hentbolcular birbirine girdi

Ardeşen ve Sivas Gençlik Spor bayan hentbol takımları arasında bugün Ardeşen'de oynanan hentbol lig maçında arbede çıktı.

A+A-

MUSTAFA ÖZYANIK
Türkiye Hentbol 1. Lig Bayan A Grubu’nda mücadele veren Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, bugün evinde ağırladığı Sivas Gençlik Spor Kulübü’ne 30–22 mağlup oldu.

Maçın bitiş düdüğüyle ise saha karıştı ve oyuncular birbirine girdi.

 

İlk yarı Ardeşen ekibinin 13–12 üstünlüğüyle tamamlanırken maçın 2. yarısında sahada oyuncuların gerginliği yükseltmesi sonucu hakem Ardeşen Gençlikspor'dan Merve Sormaz’a kırmızı kart gösterdi.

İtirazlar üzerine Ardeşen Gençlikspor takımı antrenörü Fatma Badoğlu da kırmız kart görerek tribüne çıktı.

33398

Maçın bitiş düdüğüyle ise iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Polis ve sporcu yakınlarının müdahalesiyle olaylar yatıştırılırken kavgada Ardeşen Gençlik ve Spor takımı oyuncusu Hacer Kamburoğlu ve Sivas Gençlik Spor oyuncularından Eda ile Kudret hafif yaralı olarak getirildikleri Ardeşen Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildiler.

33399

Olayların ardından her iki ekip birlikte akşam yemeği yiyerek gerginliği tatlıya bağladılar.

33400

33401

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum