1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Baykal TS'ye böyle başarı diledi!
Baykal TS'ye böyle başarı diledi!

Baykal TS'ye böyle başarı diledi!

Aslen Galatasaraylı olan Deniz Baykal'ın 'Trabzonspor'a başarı diler misin?' diyenlere verdiği cevap tartışma konusu oldu!

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde, bağrına taş basarak Trabzonspor'a başarılar dilediğini açıkladı.

Partisinin Muğla Mitingi'ne giderken özel uçağına aldığını Kanal D ve CNN Türk Muhabirleri ile sohbet eden Baykal, sohbet sırasında konunun bugün oynanacak olan Trabzonspor Galatasaray karşılaşmasına geldiği sırada çok tartışılacak bir açıklamada bulundu.

Aslen Galatasaraylı olan Baykal'ın yanında bulunanlara 'Trabzonspor'a da bir başarılar dile dediler. Ben de bağrıma taş basarak Trabzonspor'a başarılar diledim. Sonucu bekliyoruz. Bakalım ne o alacak” dedi.

Baykal'ın bu konuşması kameralar tarafından kaydedilirken önceki akşam Kanal D ve CNN Türk'ün haber bültenlerinde bu konuşmalar tekrar tekrar yayınlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum