1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Baykal'a Erzurum'da yumurta!
Baykal'a Erzurum'da yumurta!

Baykal'a Erzurum'da yumurta!

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Erzurum’da tepkiyle karşılandı, yumurtalı saldırıya uğradı. 9 kişi gözaltına alındı.

A+A-

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a Erzurum’da ‘Sayın Baykal seni sandığa gömeceğiz’, ‘Baykal defol’ pankartları açan ve kürsüye yumurta atan 9 kişi güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı.
Iğdır’dan helikopterle Ağrı’ya, buradan özel uçakla Erzurum’a gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı havalimanında CHP Milletvekili Bayram Meral, Erzurum milletvekili adayları ve kalabalık bir partili topluluğu karşıladı. Emniyet Müdürü Kamil Çolak da alanda bulundu. İstasyon Meydanı’nda yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı sağanak yağmur altında geçen Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal’ın konserinden sonra CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen “Bir de Deniz Baykal’ı denemeye var mıyız?'' anonsu yaptı. Platforma çıkan CHP Lideri Baykal vatandaşlarla birlikte 10’uncu Yıl Marşı’nı söyledi.
BİLDİRİ DAĞITANLARA GÖZALTI
Tam bu sırada pankart açan 2 kişi, kürsüye yumurta attı. Polis kimlikleri henüz açıklanmayan bu kişileri gözaltına aldı. Mitingi izliyen bir grup tarafından, altında ‘Haydari Keray’ imzası taşıyan ve ‘Anadolu insanını inanç ve fikrine, hürriyetine, darbecilerin siyasi fantazilerine kurban eden Baykal’ın namert sesinin Erzurum’dan yankılanmasına müsade etmeyin’ yazılı bir bildiri dağıtılmaya başlandı. Miting alanında bulunan Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Baykal’ın konuşması sırasında bildiri dağıtan 7 kişiyi daha gözaltına aldı. Polisler, yaka- paça eylemcileri miting alanından uzaklaştırırken, “Erzurumluları hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden içten selamlıyorum'' diyen Deniz Baykal, 22 Temmuz’dan sonra Başbakan’ın değişeceğini öne sürdü.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum