1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayraktar, gündemi değerlendirdi
Bayraktar, gündemi değerlendirdi

Bayraktar, gündemi değerlendirdi

İstanbul 1. Bölge 7.sıra adayı Nusret Bayraktar Pazar ilçesinde Ak Parti Seçim bürosunda Partili vatandaşlara açıklamalarda bulundu.

A+A-

İstanbul 1. Bölgeden 7. sırada aday gösterilen Ardeşenli Nusret Bayraktar gündemde olan konular hakkında Pazar Ak Parti ilçe teşkilatında Partililere ve vatandaşlara açıklamalarda bulundu.
BİR GÜNLÜK ZİYARET
Seçim çalışmaları için İstanbul’da yoğun bir tempo ile çalışmalarına rağmen bir günlüğüne memleketi Rize’ye geldiğini söyleyen Bayraktar, “Rize Milletvekili adaylarımıza destek için bir günlüğüne önce Pazar’a daha sonra Ardeşen’e ziyaretlerde bulunuyorum. Aday olduğum İstanbul 1. bölgede Başbakanımız ve Ertuğrul Günay arkadaşımızla birlikte meclise yeniden girmek için 24 saat görev yapıyoruz. Bu seçimler ülke genelinde çok farklı olacaktır. Ak Parti yine birinci parti olarak İktidar çoğunluğunu kazanacaktır. Bizim 4,5 yıl içinde yaptıklarımız ortadadır” dedi.

RİZE’ YE YAPILANLAR DEVRİMDİR.
Ak Parti’nin Türkiye bir yana sadece Rize’de yaptıklarının devrim niteliğinde çalışmalar olduğunu söyleyen Bayraktar, “İktidarımız döneminde Rize’ye yapılanları sıralamaya koyarsak anlatmakla bitmez. Sağlık, eğitim ve ulaşım konusunda yapılan yatırımlar gözler önündedir. Cumhuriyet tarihinde yapılmayanlar bizim 4,5 yılımızda yapılmıştır.” Dedi.

MESUT YILMAZ YANLIŞ YAPIYOR
Rize’den Bağımsız Aday olan eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın yanlış yolda olduğunu da iddia eden Nusret Bayraktar, “Uzunca bir süre Anavatan Partisinde her kademede Bakanlık ve Başbakanlık yapmış olan Sayın Mesut Yılmaz partisini tüketti. Şimdi ise ülkemizi başarı ile yöneten başka bir Rizeli Başbakanın memleketinden bu sefer bağımsız aday olarak meclise girmek istiyor. Bunu Rizeli vatandaşlarımızın iyi değerlendirmesi lazımdır. Bu da yetmiyormuş gibi Artvin’in Hopa ilçesinde Demokrat Parti’ye, Trabzon da yine aynı parti adaylarına oy istiyor. Bu kendisine yakışmıyor.” Diye konuştu.
Bir vatandaşın “Cumhurbaşkanı mı olmak istiyor?” şeklindeki sorusuna “Destek verdiği Demokrat Parti barajı geçemeyecektir. Kim yapacaktır Cumhurbaşkanı? Kolay mıdır bu iş bu kadar? Biz 24 saat uyumadan yasa çıkarmaya çalışıyoruz. Mesut Yılmaz Hacıbektaş veli anma toplantısında söylediği “Siyasi Hayatıma mal olsa bile size sekiz yıllık eğitimi müjde olarak getirdim” sözünü ne çabuk unuttu.” Diye konuştu..
27 NİSANDA MUHTIRA YEDİK.
27 Nisan tarihinde muhtıra yayınlandığını söyleyen Bayraktar, “Bilindiği gibi Genelkurmay Başkanlığı’nın sitesinde gece yarısı sanal muhtıra verildi. Biz 350 vekil Başbakanımızın arkasında dik durduk. Yapılan tezgâhlar boşa çıktı. Bu millete gece gündüz demeden hizmet yapanlara bu gibi haksızlıklar yapılmamalıdır.” dedi.
RİZE MİLLETVEKİLLERİ KAN DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI.
Rize’den mevcut 3 milletvekilinin birden değiştirilmesine de değinen Nusret Bayraktar, “4,5 Yıl Rize’ye ve ülkemize meclisten hizmet eden arkadaşlarımız bu dönemde kan değişikliği ile görevleri yeni gelenlere devir ettiler. Benim aday olduğum İstanbul’da 42 adaydan 27 si değişti. Bu gayet normaldir. Başbakanımız bunu yaparken partili arkadaşlarımıza, Sivil Toplum örgütlerine halka sordu. Sonuçta Rize’yi temsilen çok değerli yeni üç adayımız aday oldular. Bundan sonra üç milletvekili de seçildikten sonra Rize’ye hizmet etmeye devam edeceklerdir. Onlara 4,5 yılda yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.
ARTI 90 KESİNTİSİZ ÖDENECEKTİR.
Çay üreticilerine tapuları olmadığı taktirde destekleme bedellerinin ödenmeyeceği yönündeki beyanların asılsız olduğunu da dile getiren Bayraktar, “Çaykur bizim dönemimizde çağ atladı. Çay taban fiyatlarından al ödemelere kadar eksiksiz yerine getiriyoruz. Muhalefet laf üretir, biz iş yaparız. 90 artılar bundan önce nasıl ödendiyse yine aynı şekilde ödenecektir. Vatandaşlarımız yalan haberlere inanmasın. Bizi yıpratmak için ortaya atılan çirkin dedikoduların hiçbir gerçek yanı yoktur. “ dedi.
KUZEY IRAK’A ŞEN ŞAKRAK GİRİLMEZ.
Kuzey Irak konusunda ulu orta laflar yapıldığını belirten Nusret Bayraktar, “Şehitler üzerinden siyaset yapmak çok çirkindir. Biz içte ve dışta terör olaylarını temizlemek için Genel Kurmay Başkanlığı ile mutabıkız. Bu konu düğün dernek yapılacak kadar basit değildir. Gerekirse Kuzey Irak’a da seçimden önce veya seçimden sonra gireriz. Bu konu yakından takip ediliyor. Biz bunu siyasi malzeme olarak kullanmak istemiyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum