1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayraktar'dan villa yolu tepkisi
Bayraktar'dan villa yolu tepkisi

Bayraktar'dan villa yolu tepkisi

AK Parti Rize milletvekili adayı Nusret Bayraktar, kendi villasına devletin imkanları ile özel yol yaptı diyen CHP adayı Kenan Bıyık'a sert cevap verdi.

A+A-

AK Parti Rize milletvekili adayı Nusret bayraktar, Çay TV’de katıldığı canlı yayın programında CHP milletvekili adayı Kenan Bıyık’ın kendisi ve partisi hakkında ortaya attığı iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu söyledi. 

BIYIK PARTİ PARTİ DOLAŞTI 

Bayraktar CHP adayı Kenan Bıyık’ın sarf ettiği sözlerin hazmedememe ve seviye meselesi olduğunu belirterek “CHP milletvekili adayı arkadaşımız hangi partileri dolaşa dolaşa bugünkü partisine geldiğini ve partisinin rengine girdiğini ben bugün gördüm ve inanın kendisi adına üzüldüm” dedi. 

“Bölgeye daha fazla hizmet getireceğini iddia eden bir adayın bu seviyeye düşmemesi gerekir” diyen Bayraktar “Benim hem ithal olduğumu söylüyor hem de köydeki evime devletin kaynakları ile yol yaptı diyor. Ben her yıl kendi köyüme kendi paramla yol, su, camii ve sıkıntılı alanlarda yardım yaparım. 40 yıldan bu yana kendi imkânlarımla köyümde çalışma yaparım. Biz köyümüzün yollarını, kendi paramızla, sırtımızda mazot taşıyarak yaptık. Her yaz köyün ihtiyaçlarını karşılamak için getirdiğim usta ve işçilerin ihtiyaçlarını ve paralarını devletin parasıyla değil, kendi paramla karşılarım Biz köyümüzün ihtiyaçlarını dayanışma içinde yapıyoruz. Evet, yapıyorum ama kendi paramla yapıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Kendi villasına devletin imkanları ile özel yol yaptı diyen CHP milletvekili adayı Kenan Bıyık’ın eğitimci kimliğine bu durumu hiç yakıştıramadığını belirten Bayraktar “Bu konuları televizyon programlarında yalan yanlış bilgilerle ortaya koymak kul hakkı değildir de nedir?” dedi. 

BIYIK BAŞBAKANI YALANCIKLA SUÇLADI 

Nusret Bayraktar AK Parti Rize milletvekili adaylarını ithal adamlar olarak tanıtan Kenan Bıyık’ın başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı yalan söylemekle suçlamasının takdirini Rize kamuoyuna bırakarak “Başbakan geliyor yalan söylüyor, biz geliyoruz yalan söylemişiz, böyle bir ifadeyi ağzına nasıl yakıştırıyor?” şeklinde konuştu. 

CHP SEÇİM DÖNEMLERİNDE CAMİLERE GİDER 

Bıyık’ın “Sabah namazlarında sahil camisinde namaz kılmaya gidiyorlar” suçlamasına sert tepki göstererek Bayraktar, “Bu durum ancak CHP anlayışının bir ürünüdür. Biz CHP gibi sadece seçim dönemlerinde camilere giden bir anlayış taşımıyoruz. Biz ibadetimizi her dönem yapıyoruz.’’ dedi.

YARDIMCI AİLESİNE DİL UZATIYOR 

“Rizeli hayırsever iş adamı Hasan Kemal Yardımcı’nın Rize’ye yatığı yatırımları bilmeyen bir siyasetçi ve eğitimciye söyleyecek pek fazla bir söz yok” diyen Bayraktar “Şimdi bu ‘Hasan Kemal Yardımcı’nın vereceği yemeğe esnafı korkutup oraya dolduracaksın’ diyor. Bir yemeğe götürmek için kimi korkutuyorsunuz? Yardımcı ailesinin Rize’ye ne yaptığını bilmeyen bir eğitimciye ben ne söyleyeyim? Yardımcı ailesine ‘Rize’de ne yaptın?’ diyebilecek kadar seviyesi düşük bir arkadaşımız. Hastane, üniversite, okul… Ne yapmadılar ki?” şeklinde konuştu. 

İFTİRALARA BEL BAĞLADILAR 

AK Parti’nin Rize’de seçimleri açık ara 3-0 kazanacağını gören CHP adayının ağır suçlamalar ve iftiralara bel bağlamasını kamuoyunu takdirine bıraktıklarını söyleyen Bayraktar “Seçimlerde hiçbir şansları olmadığını gördükleri için hırçınlaştılar. Ben bu arkadaşa cevap vermek istemezdim ancak suçlamaların boyutları hakarete ve iftiraya vardığı için bu açıklamaları yapmak zorunda kaldım. Bizleri ve başbakanı yalan söylemekle itham eden CHP adayı Kenan Bıyık, günde 2 bin telefon konuşma yapıyorum diyor. Bir kişi ile bir dakika konuşsa 2 bin dakika eder, bu arkadaşım günü kaç saat sanıyor? Acaba telefonu açıp kapamayla günü mü bitiriyor? Böyle bir yalan olur mu?” dedi. 

BÖYLE BİR SİYASİ TUTARSIZLIK OLUR MU 

CHP adayı Kenan Bıyık’ı daha önceden tanımadığını söyleyen Nusret Bayraktar son dönemlerdeki çalışmalarına bakınca Bıyık’ın siyasi tutarsızlığını gözlemlediğini belirterek, “Önce Anavatan Partisi’ndeymiş, oradan ayrılmış AK Parti’de 2004’de el kaldırmış belediye başkan aday adayları arasında. Arkadaşlarımız sormuş; Kenan bey ne zamana kadar? Mezara kadar demiş… Arkasından 2009’da farklı bir partiden aday oldu. Bir ara tekrar bizden aday olmaya çalışmış, MHP’den aday olmayı denemiş şimdi mezara kadar CHP’deyim diyor. Bunun tutarlılığı ile çalışmalarını bizim tutarlılık ve çalışmalarımızla bir kıyaslasınlar” ifadelerini kullandı.

Pazar53: Seçimlere az bir zaman kala eleştiri dozunun hızla yükselmesi nedeniyle, tüm yerel siyasi haberlerde yıpratmaya yönelik eleştirisel yorumların onaylanmaması kararı alınmıştır. Ziyaretçilerimizin bu konuda anlayışlarını bekler saygılar sunarız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum