1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BAYRAM ALIŞVERİŞİNİ BİRLİKTE YAPTILAR
BAYRAM ALIŞVERİŞİNİ BİRLİKTE YAPTILAR

BAYRAM ALIŞVERİŞİNİ BİRLİKTE YAPTILAR

Pazar'da AK parti Gençlik Kolları tarafından tertiplenen organizasyonda, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi miniklerle bayram alışverişi yapıldı.

A+A-

HÜSEYİN BAŞTOPÇU
Pazar AK Parti Gençlik Kolları, bayram arifesinde farklı bir organizasyona imza attı...

bayram2.20130807230705.jpg

Gençlik kolları üyeleri, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarıyla birlikte arife günü bayramlık alışveriş yaptı.

bayram3.20130807230732.jpg

Çocuklara mağazalardan bayramlıklar alınıp, yarına hazırlık yapıldı.

bayram1.20130807230746.jpg

Gün içerisinde birçok mağazadan yapılan alışverişler sonrası miniklerin mutlulukları gözlerinden okunurken, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, gençlik kolları ekibini tebrik ederek, “Bayramların çocuklarımız için ne anlam taşıdığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bayramlarda elde poşetle ev ev dolaşıp şeker topladığımız günler çok uzak değil. Bayramda giyeceğimiz yeni ayakkabı ve elbisemizi arife akşamı yastığımızın altında saklayıp uyuduğumuz çocukluğumuzun o güzel bayramlarını bugün gençlik kollarımızın ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına tattırma etkinliği beni de fazlasıyla duygulandırdı. Miniklerin sevinçli yüzlerle, yarınki bayramdan önce bugün bir büyük bayram daha yaşadıklarını görmek, bizim için mutlulukların en büyüğü oldu. Bayramın özü de bu değil midir? Bu anlamda gençlik kollarımızın tertiplediği bu etkinlikten ötürü kendilerini, tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum