1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Bayramda evsiz kaldılar
Bayramda evsiz kaldılar

Bayramda evsiz kaldılar

Çıkan yangın sonucu 6 kişilik bir ailenin yaşadığı ahşap ev kullanılamaz hale geldi

A+A-

Artvin’in Borçka ilçesinde çıkan yangın sonucu Ramazan Bayramı öncesi bir aile evsiz kaldı. 

yang4-004.jpg

Borçka ilçesinin Kale köyünde 6 kişilik bir ailenin yaşadığı 2 katlı ahşap evde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

yang3-005.jpg

Evde yaşayan ailenin iftara gitmesi nedeniyle boş olan eve, köylüler tarafından ilk müdahale yapıldı. Yangınla başa çıkamayan köylüler jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldılar. Ahşap ev kullanılmaz hale gelirken, evin sahibi Ali Kılıç, “Allah bizi korudu. O sırada evde olabilirdik. Çok şükür can kaybımız yok ancak çoluk çocuk bayram günü evsiz kaldık” dedi.

yang2-008.jpg

Kılıç, “Biz evde yoktuk. Komşularımız bizi telefonla arayarak sizin evde yangın var diye haber verdiler. Biz geldiğimizde ahırı alev sarmıştı. Oradan da serendere oradan mereğe derken eve sıçradı ve bir anda alev topu gibi her şey kül oldu. Bir tesellimiz ise yanı başımızda olan komşumun evine sıçramaması” ifadelerini kullandı.

yang1-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum