1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayramoğlu; "Kabil özür dilesin!"
Bayramoğlu; "Kabil özür dilesin!"

Bayramoğlu; "Kabil özür dilesin!"

Ahmet Kabil'in miting açıklamasına AKP'den Ali Bayramoğlu cevap verdi. Bayramoğlu, Kabil'in kamuoyundan özür dilemesini istedi.

A+A-

Ak Parti’nin 20 Temmuz’da Başbakan Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştireceği miting günüyle ilgili Mesut Yılmaz kanadının açıklamalarına Ak Parti 1. sıra Milletvekili Ali Bayramoğlu cevap verdi. Ahmet Kabil’i kamuoyundan özür dilemeye davet eden Ali Bayramoğlu, “Miting yapmanın resmi prosedürü bellidir. Yapılan başvurular neticesinde bağımsız aday A. Mesut Yılmaz’a 20 Temmuz Cuma günü saat 13.30-17.30 arası verilmiştir. Ak Parti’nin miting saati ise 17.30-19.30 arasıdır. Bağımsız aday Mesut Yılmaz önceki gün katıldığı bir televizyon programında bizzat kendisi güvenlik açısından yaşanabilecek olumsuzluklar ve ihtiyaç duyulmadığı için kendilerinin miting yapmayacaklarını söyledi. Sayın Yılmaz’ın vazgeçtiklerini, miting yapmayacaklarını bizzat söylemesine rağmen Ahmet kabil’in olayı izin verilmeme noktasında kamuoyuna aksettirmesi nasıl bir davranıştır? Sayın Kabil’in yapmış olduğu açıklamayı düzelterek Rize kamuoyundan özür dilemesini bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum