1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayramoğlu Pazar'da moral buldu
Bayramoğlu Pazar'da moral buldu

Bayramoğlu Pazar'da moral buldu

Pazar ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Rize Milletvekili 1. sıra adayı Ali Bayramoğlu, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili adayı Bayram Ali Bayramoğlu Rize ve İlçelerindeki seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Pazar İlçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Bayramoğlu, destek istedi.
“İktidarın 4,5 yıllık süre içinde Ülkemiz için yaptıklarını bize soran yok. Demek ki halkımız kendisine yapılan hizmetlerden memnun” diyen Bayramoğlu, “Önümüzdeki seçimlerde Ak Parti Rize’den üç milletvekili çıkaracaktır. Ben yıllardır bölgemizde Çay politikası üzerinde çalışmalar yapıyorum. Projelerimi Rize halkına anlatacağım. Çayı dünya markası yapmak için geliştirmiş olduğum çalışmaları halkımıza sunacağım." dedi.

Bazı kesimlerin siyaset adına iftira ürettiklerini de belirten Bayramoğlu, "Benim hakkımda muhalefet tarafından yapılan haksız tenkitlere aldırmadan yolumuza devam ediyorum. Başbakanımızın memleketinde Rize’yi üç milletvekili ile mecliste temsil edeceğiz. Ziyaretlerimde bunu bize gösterilen ilgi ve alakadan daha yakından görme fırsatı buldum.” Dedi.
;
Ali Bayramoğlu'nun çalışmalarına Ak Parti Pazar İlçe Teşkilatı tam kadro katılırken aday adayı Muhammet Sarı da destek verdi.

Sıcağın etkisiyle yorulan Bayramoğlu ve ekiptekiler Ak Parti Pazar İlçe Binasında karpuz ve beyaz peynir yedikten sonra çalışmalarını devam ettirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum