1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayramoğlu'ndan ilçelere müjde
Bayramoğlu'ndan ilçelere müjde

Bayramoğlu'ndan ilçelere müjde

AK Parti Rize Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu, Rize Üniversitesi bünyesindeki meslek yüksek okullarının sayısını artıracaklarını söyledi.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu, Ardeşen Öğretmen evinde verilen iftar yemeğine katıldı. Bayramoğlu burada yaptığı konuşmada, özellikle eğitim sektöründe aktif çalışmalar içinde olduklarını söyledi.
Rize Üniversitesi bünyesindeki meslek yüksek okullarının sayısını artıracaklarını ifade eden Bayramoğlu, ''İlçelerin tamamına meslek yüksek okulu açmak için 3.8 milyon YTL aktarılmıştır'' dedi.
Eğitim sektörünün yanı sıra bölgenin vazgeçilmezi olan çay konusunda önemli çalışmaları olacağını kaydeden Bayramoğlu, çayda önemli yer tutan özel sektörü rehabilite edeceklerini, üreticiden ürün alma ve ödemelerin belli bir standartta yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum