1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. BBP İl Başkanı serbest
BBP İl Başkanı serbest

BBP İl Başkanı serbest

Hırant Dink cinayeti soruşturması kapsamında savcılık tarafından ifadesine başvurulan BBP Trabzon İl Başkanı Yaşar Cihan'ın serbest bırakıldığı açıklandı.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi, Hırant Dink cinayeti soruşturması kapsamında savcılık tarafından ifadesine başvurulan BBP Trabzon İl Başkanı Yaşar Cihan'ın serbest bırakıldığını açıkladı.
BBP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yaşar Cihan'la birlikte gözaltına alınan BBP MKYK Yedek üyesi Halis Egemen ve diğer 2 kişinin daha sonra savcılığa çıkarılacağı kaydedildi. Açıklamada, "Bazı basın-yayın organlarımızın peşin hükümlü yayın yapmış olduklarını, kendilerini savcı, hakim yerine koyarak, peşinen karar vererek Büyük Birlik Partisi'ni olayın içine sokma çabaları içerisinde olduklarını esefle görüyoruz. Dezenformasyona yol açmayacak şekilde haber yapılmasının bir habercilik anlayışı olduğuna inanarak bundan sonrasında sürecin hukuka saygılı olarak takip edilmesini bekliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum