1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BBP Rize'de sandığı boykot edecek
BBP Rize'de sandığı boykot edecek

BBP Rize'de sandığı boykot edecek

Rize'de Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) bağlı 3 bin seçmen blok olarak sandığa gitmeme kararı aldı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'nin seçimlere katılmama kararının ardından BBP'nin Rize seçmenleri de sandığa gitmeme kararı aldı. BBP'nin Rize'de bulunan 3 bin seçmeninin blok halinde bir siyasi partiyi destekleyeceği iddiaları üzerine BBP Rize İl Başkanı Nusret Kaya bir açıklama yaptı.

Kaya, bugün BBP Rize İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, iddiaları yalanlayarak "Genel Merkezimiz 22 Temmuz 2007 seçimlerine katılmama kararı aldı. Parti olarak 21 ilde bağımsız adaylar gösterdik. Rize'de adayımız yok. Son günlerde blok olarak bir siyasi partiyi destekleyeceğimiz yönünde iddialar çıkarılmıştır. Blok olarak karar alıp uygulayacağımız doğrudur. Ancak son aldığımız bir kararla blok olarak sandığa gitmemeyi kararlaştırdık. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımızla yine bir araya geleceğiz. Partileri değil adayları değerlendirerek bir karar almaya çalışacağız. Çıkacak karara göre blok olarak bir adayı desteklememiz söz konusu olabilir. Genel merkezin fikrini de alarak alacağımız kararı Rize kamuoyuna duyuracağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum