1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Bebeğin sırtında 'Allah' yazıyor!
Bebeğin sırtında 'Allah' yazıyor!

Bebeğin sırtında 'Allah' yazıyor!

Bir ay önce dünyaya gelen ve sırtındaki şişkinlikte Arapça Allah yazan bebek görenleri hayrete düşürüyor.

A+A-

Batman'ın Çamlıca Mahallesinde ikamet eden Aslan ailesinin 1 aylık bebekleri Merve sırtında taşıdığı "Allah" yazısıyla görenleri hayrete düşürüyor.

Bir ay önce dünya hastanesinde dünyaya gelen ve sırtında bulunan urda Arapça Allah yazısı doktorlarında dikkatini çekti. Doktorlar, küçük Merve'nin 15 yaşına basmadan Sırtındaki şişkinliğe müdahale edemeyeceklerini belirtiler.

Sırtındaki şişkinlikle damarları kabaran küçük Merve'nin sırtındaki Allah lafzının yazılı olduğunu duyan mahalle sakinleri Merve'nin sırtındaki yazıyı görmek için birbirleriyle yarışıyor.

Küçük Merve'nin amcası Selman Aslan, bir ay önce dünyaya gelen Merve'yi sırtındaki şişkinlik için hastaneye götürdüklerini, doktorların 15 yaşına kadar şişkinliğe müdahale edemeyeceklerini belirttiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum