1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Belediye Başkanı intiharı önledi
Belediye Başkanı intiharı önledi

Belediye Başkanı intiharı önledi

Askerden izinli olarak geldiği memleketi Trabzon'da intihara teşebbüs eden genci, kararından Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu vazgeçirdi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Y. (21) bir süre önce askerden izinli olarak memketi Trabzon'a geldi. İzinde bulunduğu süre içinde psikolojik bunalıma girdiği öğrenilen Hüseyin Y, bugün Çömlekçi Mahellesi'nde bulunan Tanjat Yolu viyadüğüne çıkarak intihar girişiminde bulundu. Kesici aletlerle kendisine zarar veren Hüseyin Y, yanına yaklaşanları da kendisini aşağıya atmakla tehdit etti.
 
Bu sırada olay yerinden geçmekte olan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Hüseyin Y.'nin yanına giderek bir süre kendisiyle konuştu. İşsizlikten yakınan ve sağlık sorunları nedeniyle rapor almak istediğini belirten Hüseyin Y, Başkan Canalioğlu'nun bu konularda kendisine yardımcı olma sözü vermesiyle ikna olarak intihar etmekten vazgeçti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız