1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Belediye Başkanından o temizlik işçisine plaket
Belediye Başkanından o temizlik işçisine plaket

Belediye Başkanından o temizlik işçisine plaket

Rize'de gönüllü olarak mesai saatleri dışında şehit mezarlıklarını temizleyen temizlik işçisine Belediye Başkanından plaket

A+A-

Rize’de dört yıldır her perşembe günü mesai saatleri dışında gönüllü olarak şehir merkezindeki şehit mezarlarını temizleyen Rize Belediyesi temizlik işçisi Yasin İsmailoğlu’na Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

plaket2-001.jpg
 
Merkeze bağlı Dalyan Mahallesinde bulunan temizlik şantiyesine giden Başkan Kasap, burada temizlik işçileriyle bayramlaştı.

Başkan Kasap, bayramlaşmanın ardından, basına da yansıyan Yasin İsmailoğlu’nun örnek davranışı için kendisine teşekkür plaketi verdi.

plaket3-001.jpg

Başkan Kasap genelde bütün vatandaşlar, özelde ise belediye personelleri için örnek teşkil edecek bir davranış sergilediği için İsmailoğlu’na teşekkür etmek istediklerini belirtti.

plaket1-001.jpg
 
İsmailoğlu da 8 yıldır belediyede temizlik işçisi olarak görev yaptığını, 4 yıldır ise her hafta mesai saatleri dışında şehit mezarlarını temizlediğini, bunu yapmakla da gurur duyguduğu ifade etti.

İsmailoğlu teşekkür plaketi için Başkan Kasap’a da teşekkürlerini sundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum
İlgili Haberler