1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Belediye Başkanları Ayder'de
Belediye Başkanları Ayder'de

Belediye Başkanları Ayder'de

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı Ayder Yaylası’nda yapıldı.

A+A-

BÜLENT İSMAİLOĞLU
Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’ın ev sahipliğinde Ayder Yaylasında yapılan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı’na; Birlik Genel Sekreteri Halil Memiş ile encümen üyeleri, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Meydancık Belediye Başkanı Nihat Acar ve Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin katıldı.
Enc__men_resimleri_23.01.2010_080
Toplantıdan önce Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’ın makamında buluşan Encümen Üyeleri toplu halde Rize’nin Ayder Yaylasındaki konaklayacakları tesise hareket ettiler.
Enc__men_resimleri_23.01.2010_054
Birlik Genel Sekreteri Halil Memiş, gündemde yer alan 30 Ocak’ta Trabzon’da yapılacak “Doğu Karadeniz Belediyelerinin Altyapı Sorunları ve Mali İmkanları” konulu panele ilişkin yapılan ön çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Enc__men_resimleri_23.01.2010_070
Daha sonra tüm belediye başkanları, yapılması gerekenler ve yapılan çalışmalar hakkındaki görüşlerini ifade ettiler. Panelin Birlik ve Belediyeler açısından önemine dikkat çeken Encümen Üyesi Belediye Başkanları, organizasyonun ülkeye, bölgeye ve belediyelere hayırlı olması temennilerini sundular.
Enc__men_resimleri_23.01.2010_077
Panel dışında belediyeleriin diğer bazı sorunlarının da tartışıldığı encümen toplantısı yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.
Enc__men_resimleri_23.01.2010_068

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız