1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Belediye sokak köpeği için seferber oldu!
Belediye sokak köpeği için seferber oldu!

Belediye sokak köpeği için seferber oldu!

Rize’de derenin ortasındaki adada mahsur kalan bir sokak köpeği Rize Belediyesi'nce zodyak bot kullanarak kurtarıldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize’de derenin ortasındaki adada mahsur kalan bir sokak köpeği Rize Belediyesi Arama Kurtarma Timi’nin zodyak bot kullanarak gerçekleştirdiği operasyonla kurtarıldı.

Rize’de geçtiğimiz gece bir sokak köpeği Engindere’nin denizle birleştiği noktada dere içerisinde oluşan adada mahsur kaldı.

Dere sularının yükselmesi sonucu adada mahsur kalan köpek vatandaşlar tarafından fark edildi. Rize Belediyesi’nden yardım istenildi.

Olay yerine Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı Arama Kurtarma Timi sevk edildi. Dere suları yer yer 2 metre derinliğe ulaştığı için köpeğin yanına gidilemedi.

Bu kez kurtarma timi zodyak bot ile köpeğe ulaşmaya çalıştı. Timin bir görevlisi araya çıktı. Ancak köpeği yakalamak hiç de kolay olmadı.

Uzun uğraşı sonucu köpek yakalanarak bota bindirilerek bulunduğu yerden kurtarıldı. Karaya çıkan köpek hızla olay yerinde uzaklaştı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum