1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Belediyelerin çöp sorunu bitiyor
Belediyelerin çöp sorunu bitiyor

Belediyelerin çöp sorunu bitiyor

Trabzon ve Rize İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Birliğinin encümen toplantısında Haziran ayında tesislerin hizmete girmesi konuşuldu.

A+A-

Trabzon ve Rize İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Birliği (TRABRİKAB) Encümen Toplantısı, Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın başkanlığında Trabzon Valiliği’nde yapıldı.
Toplantıya Rize Valisi Kasım Esen, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canlalioğlu, Rize Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolakoğlu ile birliğe bağlı belediye başkanları katıldı.

Toplantıda birliğe bağlı belediyelerdeki katı atıkların mevcut durumu ele alınırken bundan sonra yapılacak çalışmalar tartışıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda alınan karar gereği bu yılın Haziran ayında katı atık tesislerin açılışının gerçekleştirileceği ve birliğe bağlı belediyelerin çöp sorunundan kurtulacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız