1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Beşiktaş kafilesi Rize’de
Beşiktaş kafilesi Rize’de

Beşiktaş kafilesi Rize’de

Beşiktaş, Süper Lig'de yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Rize’ye geldi.

A+A-

Ali Maşalacı - Cengiz Yıldırım
RİZE (İHA) - 
Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor, yarın saat 20.00’de Beşiktaş’ı konuk edecek. Beşiktaş kafilesi de bu müsabaka öncesi Sabiha Gökçen Havalimanından kalkan uçakla Rize’ye geldi.

bjk1-010.jpg

Beşiktaş kafilesini karşılayan bazı taraftarlar takıma İngilizce ‘Tatile gelmediniz’ diye tepki gösterdi. Siyah-beyazlılar ardından otobüsleriyle kalacakları otele hareket etti.

bjk2-008.jpg

Ligde 43. randevu
İki takım bugüne kadar Süper Lig'de 42 defa karşılaştı. Bu karşılaşmalarda yeşil-mavili ekip 7 müsabakayı kazanırken, siyah-beyazlılar 27 defa galip oldu. 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Rizespor, Beşiktaş’ın kalesine 41 gol kaydederken, Beşiktaş ise 84 gol attı.
Çaykur Rizespor, ligde oynadığı 18 maçta 8 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak topladığı 29 puanla 5. sırada yer alırken, Beşiktaş ise 9 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlikle elde ettiği 29 puanla 6. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız