1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Beşiktaş, Rizespor maçı için Trabzon’da
Beşiktaş, Rizespor maçı için Trabzon’da

Beşiktaş, Rizespor maçı için Trabzon’da

Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hava yolu ile Trabzon'a geldi.

A+A-

Süper Lig'in 27. haftasında yarın saat 20.00’da Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş bu maç için Trabzon’a geldi.

bjk1-006.jpg

17.30 sıralarında Trabzon’a iniş yapan siyah-beyazlı kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Güvenlik önlemlerinin alındığı Trabzon Havalimanı’nda dış hatlar gelen yolcu salonundan çıkış yapan siyah-beyazlı kafile otobüsle Rize’de konaklayacağı otele hareket etti. 

bjk3-004.jpg

Öte yandan, Beşiktaş kafilesinde Quaresma, Adriano ve Mustafa Pektemek yer almadı. 

bjk2-006.jpg

Beşiktaş, Rize'de meşalelerle karşılandı
 
Trabzon'un ardından Beşiktaş Rize'de konaklayacağı otele geldi. Taraftarlar meşale ve tezahüratlarla takımlarına destek verdi 

bjk1-007.jpg

Süper Ligin 27. haftasında deplasmanda yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Rize’ye geldi. Özel uçak ile Trabzon’a gelen siyah-beyazlı ekip, Trabzon’dan kara yolu ile Rize’ye geldi. Kafileyi Rize’de taraftarlar kalacakları otelin önünde meşale ve marşlar eşliğinde coşkuyla karşıladı.

bjk3-005.jpg

Taraftarlar otel girişinde Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş’e çiçek takdim etti. 

bjk2-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız