1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Beyoğlu'nda 2 Rizeli rakip aday!
Beyoğlu'nda 2 Rizeli rakip aday!

Beyoğlu'nda 2 Rizeli rakip aday!

İstanbul Beyoğlu'nda AK Parti ve MHP'nin adayları Rizeli! 2 Rizeli, Beyoğlu Belediye Başkanlığı için kıyasıya yarışa girdiler...

A+A-

Beyoğlu Belediye Başkanlığı için AK Parti ve MHP Rizeli adaylar çıkardı.

AK Parti'nin bu dönem, Rizeli olan Belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı aday göstermesine kesin gözüyle bakılırken, MHP'nin Rizeli adayı Rüstem Fırat da aylar öncesinden seçim çalışmalarına başladı.


Kasımpaşa'da açtığı seçim bürosunda çalışmalarını sürdüren Fırat, Beyoğlu Belediye Başkanlığı için gösterilen en iddialı isimlerden bir tanesi. İstanbul'da Ülkü Ocakları Başkanlığı ve MHP'de yöneticilik yapan Fırat'ın farklı siyasi grupların da oyunu alacağı tahmin ediliyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Beyoğlu'nda bugüne kadar verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini ve yeni projelerle hizmeti sürdürme isteğinde olduklarını söyledi. 'Geleceği tasarlayarak yolumuza devam ediyoruz. Daha çok işimizin olduğunun farkındayız” diyen Başkan Demircan, “Tarihi ve kültürel zenginliği ile İstanbul'un gözbebeği, dünyaya açılan kapısı olan Beyoğlu için çalışmalara başladığımız ilk günden bu güne kadar önemli hizmetlerin altına imza attık. Çalışma aşkımızı ve şevkimizi hiçbir şeyin kırmasına izin vermedik.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum