
Bilgeli öğrencilerden ziyaret
Rizede eğitim öğretim veren Özel Bilge Okulu öğrencileri, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcıyı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.
Cengiz UÇAK
Öğrencilerin Başkan Bakırcı'ya Eğitim konusunda ne düşünüyorsunuz sorusuna Başkan Rize'de bildiğiniz gibi eğitim konusunda Türkiye'nin en önemli gelişmelerini yaşadık. Bilinçli insanların önce eğitim alması gerektiğine inanarak bu konuda belediye olarak bütün sorumluluğu aldık ve bundan sonrada almaya hazırız cevabını verdi.
Özel Bilge Okulu öğrencilerinin 'Yerel yönetimlerin eğitim konusundaki sorumlulukları nelerdir' sorusuna ise Başkan Bakırcı Bu konuda elbette ki belediyelerin büyük sorumlulukları vardır. Bu sorunlulukların başında öğrencilerimizin sağlığı gelmektedir. Okulu civarını temiz tutmak önce öğrencilerin bilincinde olması gerek. Sonradan bizde gerekli teftişi yapıp öğrencilerimizin teniz sokaklarda yürümesini sağlayacağız. Bu zamana kadar bu tür sorunlar yaşamadık. Her öğrencinin kendisine göre sorumlulukları da vardır dedi.
Sonrasında Özel Bilge Okulu Öğrencileri Başkan Bakırcı'ya hizmetleri ve konukseverliğinden dolayı teşekkür ettiler.
HABERE YORUM KAT