1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bilgemar'ın 2. kuruluş sevinci
Bilgemar'ın 2. kuruluş sevinci

Bilgemar'ın 2. kuruluş sevinci

Pazar’da Ahmet Basa ve Şefik Büyükyazıcı tarafından 2 yıl önce hizmete açılan Bilgemar Alışveriş Merkezi ikinci yaş gününü pasta keserek kutladı.

A+A-

Kuruluş yıldönümünde personelle birlikte mini bir tören yapan Bilgemar alışveriş merkezi çalışanları kestikleri pastayı bölüşerek birbirlerine başarı dilediler.
Bilgemar Şirket Müdürü Abdullah Uzun sadece kârı düşünen bir marketten öte müşteri odaklı hizmet anlayışını yerleştirmeye çalıştırdıklarını ifade ederek, “Şirketimiz iki ortaklıdır. Şirket ismini, eğitim camiasının yakından tanıdığı Bilge Basa’dan esinlenerek almıştır. İkinci yılında Pazar halkının ve komşu ilçelere hizmet sunan Bilge Alışveriş Merkezi “Kalite- Güven- Güler yüz sloganı ile hizmetine devam etmektedir. Şimdi önümüzde yeni bir dönem açılıyor. Bundan sonra marka olmak için girişimlerde bulunuyoruz. İşyerimizde marka malların satışına önem vermekteyiz. Şirketimiz çalışanlarıyla birlikte halkımıza daha iyi hizmet sunmaya çalışıyoruz. Gıda- Kozmetik- Şarküteri- Zücaciye ve Taze sebze ve meyve reyonlarımız ile bin 200 metrekare alanda hijyenik bir ortamda çalışmaktan son derece memnunuz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum