1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Bilinçli aile, başarılı çocuk demek.
Bilinçli aile, başarılı çocuk demek.

Bilinçli aile, başarılı çocuk demek.

Ardeşen Tunca Şehit Cumali Ayçiçek İlköğretim Okulu’nda veli ve öğrencilere “Bilinçli Aile, Başarılı Çocuk” konulu bir seminer verildi.

A+A-

Yazar-Psikolojik Danışman Mehmet Polatoğlu Ardeşen Tunca Şehit Cumali Ayçiçek İlköğretim Okulu’nda veli ve öğrencilere “Bilinçli Aile, Başarılı Çocuk” konulu bir seminer verdi.
Seminerde aynı ismi taşıyan kitabındaki bilgileri katılımcılarla paylaşan Polatoğlu; “Çocuğun başarısı veya başarısızlığına aileler de ortaktır. Öğrenciyi aileden, okuldan bağımsız olarak değerlendiremeyiz. Bu bir sistemdir ve birbirine etki eder. Çocuğun ulaştığı bütün sonuçlarda ailenin ve okulun da katkısı var. Çocuğun aldığı karne sadece kendisine ait değildir. Aynı karneyi aileler de almış oluyorlar. Aileler çocuk eğitimi konusunda bilinçlenirlerse, çocukların başarılı olması kolaylaşacak” dedi.
Mehmet Polatoğlu; “Yaptığımız televizyon programlarını izleyen vatandaşlarımız, daha yakından dinlemek için seminer talebinde bulunuyorlar. Vatandaşa hizmeti vatana hizmet olarak gördüğümüz için uzak yakın demeden seminer taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Verdiğimiz seminerlerden ücret talep etmiyor, ilmimizin zekâtına sayıyoruz. Bu gece evime belki onikiden önce gidemeyeceğim. Ancak burada ilgiyle dinleyen vatandaşlarımızla bilgilerimizi paylaşmış olmanın mutluluğu, bütün yorgunluğumuzu gideriyor” diyerek ilgi ve gayretlerinden dolayı okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız