1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Binaların cephesi yenilendi, ilçenin şekli değişti!
Binaların cephesi yenilendi, ilçenin şekli değişti!

Binaların cephesi yenilendi, ilçenin şekli değişti!

Rize'nin İkizdere ilçesindeki binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun yapılıyor.

A+A-

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçe merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesinde başlayan binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun getirilmesi çalışmasını titizlikte takip ediyor. Çalışma kapsamında belirlenen betonarme evlerin dış cephesi yöre mimarisine uygun ahşap kaplama yapılıyor.

ikizs1.jpg

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, cephe değişim projesini çok önemsediklerini belirterek, "Cephelerimizi doğal dokuya, mimariye uydurarak montalama yaptık. Eski binalarımıza olabildiğince yaptık. UNESCO’nun dünyada korunması gereken 100 vadiden seçtiği bir vadiye sahibiz. Biz turizm turizm diyoruz. Turizm alt yapı ile olur. Buranın potansiyelini biliyoruz. İmkanlarımız dahilinde buraya neşter vuruyoruz. Öncelikle insanlar geldiğinde bir görseli olması lazım dedik. DOKA ile birlikte bu projeyi gerçekleştirdik. Çok da güzel oldu. Projemiz örnek gösterilen bir proje oldu" ifadelerini kullandı.

ikizd2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum