1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bir gün arayla iki kez yangın çıktı!
Bir gün arayla iki kez yangın çıktı!

Bir gün arayla iki kez yangın çıktı!

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Rize Şube Şefliği'ne ait Asfalt Tesisi'nde bir gün arayla aynı hatadan dolayı ikinci kez yangın çıktı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Edinilen bilgiye göre; bugün saat 9.30 sularında Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Rize Şube Şefliği'ne ait Asfalt Tesisi'nde yangın meydana geldi. Yangına, asfalt tanklarının oksijen kaynağı ile kesilmesinin neden olduğu anlaşıldı. Rize Belediyesi İtfaiyesi'nin olaya erken müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının olay yerinde bulunan LPG tanklarına sıçramadan söndürülmesi büyük bir faciayı önledi. Olaydan iki gün önce yine aynı yerde, bir asfalt tankı oksijen kaynağı ile kesilmek istenince yangın çıkmıştı. Yangın Rize belediyesi İtfaiyesi'nin müdahalesi ile güçlükle söndürülmüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız