1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. BİR GÜNDE BÖYLE ÇÖKTÜ
BİR GÜNDE BÖYLE ÇÖKTÜ

BİR GÜNDE BÖYLE ÇÖKTÜ

Tuncay Özkan'ın gözaltına alındığı günden bu yana sadece bir gün geçti ama fotoğraflar çöküşü ortaya çıkardı.

A+A-

BİR GÜNDE ÇÖKTÜ
Mitinglerinde yaptığı coşkulu konuşmalarda "Ben Mustafa Kemal'in askeriyim" diyen Tuncay Özkan, Bebek'teki evinde gözlatına alınmıştı.

TUNCAY ÖZKAN'IN SORGUSU BAŞLADI
"Ergenekon" soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Tuncay Özkan ve eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın da aralarında bulunduğu şüphelilerin sorgularına başlandı.  Tuncay Özkan'ın Avukatı Ahmet Çörtoğlu, büro ve evlerde yapılan aramalarda ele geçirilen evrakların incelenmesinin ardından avukatların Emniyet Müdürlüğüne çağrıldığını ve şüphelilerin sorgulama işlemlerine başlandığını söyledi.

EL BOMBASI DEĞİL ONLAR KANDİL
Halkalı'daki depoda yapılan arama hakkında da bilgi veren Çörtoğlu,  Depoda bulunan malzemeler arasında birtakım dekoratif şeyler de var. Bunlardan biri de el bombası görüntüsü olan kandillerdir. İçinde kandil yağı ve mumu var. Yarın bu konu mutlaka basında çıkacaktır. Böyle bir şey spekülasyon konusu yapılmasın. Bunlar kandildir. İki kişinin odasında süs olarak kullanılmıştır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum