1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bisiklet yarışında Türkiye birinci
Bisiklet yarışında Türkiye birinci

Bisiklet yarışında Türkiye birinci

1. Karadeniz Oyunları kapsamında Hopa-Rize arasında yapılan bisiklet yarışlarının ilk etabında, Türk milli takımından Mustafa Sayar birinci oldu.

A+A-

Göktürk FIRAT - Artvin'in Hopa ilçesinde saat 11.30'da başlayan Hopa-Samsun parkurunun ilk etabı olan Hopa-Rize arasındaki 90 kilometrelik ilk etap yarışı, Rize merkezde tamamlandı. Toplam 35 sporcunun katıldığı yarışı 2 saat 17 dakika 40 saniye ile tamamlamayı başaran Türk sporcu Mustafa Sayar birinci oldu. İkinciliği ise Yunan Georcios Karaztioz aldı.
Yarışmanın ilk etabını birinci tamamlayan Sayar, "Bir Rizeli olarak doğduğum ilde düzenlenen bu yarışmada birinci gelmek benim için apayrı bir mutluluk oldu" dedi.

Yarışmanın ardından Sahil Parkı'nda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini Rize Valisi Kasım Esen, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Rize Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Semih Narlıoğlu verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız