1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bisikletli protesto yapacaklar
Bisikletli protesto yapacaklar

Bisikletli protesto yapacaklar

Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu, Doğu Karadeniz Dağlarındaki tahribata dikkat Çekmek amacıyla Ç.Hemşin'den Trabzon'a pedal çevirecekler.

A+A-

Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin dağ ve yaylalarındaki tahribata dikkat çekmek ve Doğu Derneği'nin 'Hedef Sıfır Yok Oluş' kampanyasına destek olmak amacıyla Doğu Karadeniz dağlarında bisiklet turu düzenleyecek. Bisiklet turu, 1 Temmuz'de Rize'nin Çamlihemşin ilçesinde başlayıp, 11 Temmuz tarihinde Trabzon'da sona erecek.

Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu Proje Koordinatörü Yavuz Ergun, doğal yaşam alanlarının ve canlı türlerinin yok oluşunu bugünden durdurmanın yeryüzündeki yaşamın ve insanlığın geleceğini korumak anlamına geldiğini söyledi. Ergun, "Bu nedenle Dünya Biyolojik Çeşitlilik Sözleşmesi'ni imzalayan ve AB üyesi olan tüm ülkeler canlı türlerindeki yok oluşu 2010 yılına kadar durduracaklarını vaat etmiş durumda. Bu hedefe ulaşabilmek yalnızca hükümetlerle değil doğal kaynaklardan bire bir faydalanan özel kuruluşların ve tüketicilerin de harekete geçmesi gerekiyor." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız