1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Boğa kurtuldu, 1'i ağır 4 kişi yaralı
Boğa kurtuldu, 1'i ağır 4 kişi yaralı

Boğa kurtuldu, 1'i ağır 4 kişi yaralı

Boğa güreşlerinden dönen kamyonet, üzerindeki boğayla uçuruma yuvarlandı. Boğa yara almadan kurtulurken araç içindeki 4 kişi böyle kurtarıldı:

A+A-

NUSRET DURUR
Artvin'in Yusufeli ilçesinde düzenlenen Marant Boğa Güreşleri'nden dönen bir kamyonetin uçuruma yuvarlanmasıyla 4 kişi yaralandı.

İlçenin Kılıçkaya beldesinde bu yıl 10.'su düzenlenen Marant Boğa Güreşleri'ne 50'ye yakın boğa katılırken, dereceye giren boğalara 14 bin TL değerinde ödül dağıtıldı.

Marant Boğa Güreşleri'ne katılan boğa sahipleri karşılaşmalar sonrası akşam saatlerinde dönüşe geçti.

Ferhat Kodat yönetimindeki 08 YA 050 plakalı kamyonette dönüş yolunda dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu 200 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kamyonette bulunan sürücü Ferhat Kodat ile Refiye Eren, Gülender Yılmaz ve Muhammet Tüylü de kazada yaralandı.

Yaralılar, kazayı duyan ve festivale katılan yüzlerce kişinin çabasıyla 200 metrelik uçurumdan el ele kenetlenerek güçlükle yukarı çıkartılırken, gelen ambulansla Yusufeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Durumu ağır olan sürücü Ferhat Kodat ise ilk müdahalenin ardından Erzurum Bölge Hastanesi'ne sevk edildi. Kamyonetin kasasındaki boğa kazayı yara almadan atlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum