1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bölükbaş vefat etti
Bölükbaş vefat etti

Bölükbaş vefat etti

İETT Genel Müdür Yardımcısı olarak da görev yapan, merhum Resul Hoca'nın ağbisi Ali Bölükbaş vefat etti.

A+A-

FATİH SULTAN KAR / İSTANBUL
80 yaşında tedavi gördüğü İstanbul'da vefat eden Ali Bölükbaş’ın cenazesi 6 Mart 2024 Çarşamba günü (Yarın) öğle namazının ardından Üsküdar Bağlarbaşı İlahiyat Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Rize Pazar'a uğurlanacak.

Bölükbaş'ın 7 Mart 2024 Perşembe Günü öğle namazının ardından Rize Pazar Sahil Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından ise Tütüncüler Köyü’ndeki aile mezarlığına defnedileceği belirtildi.

alibolukbas.jpg

1944'te Rize'nin Pazar İlçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu aynı yerde bitirdikten sonra 1965'te Rize Lisesi'nden mezun oldu. İ.D.M.M.A.yı 1972 yılında bitirip Kimya Mühendisi oldu. Çalışma hayatına Tekel Genel Müdürlüğü'ne bağlı Tekel Enstitüleri'nde başladı. Daha sonra Azot Sanayi Gemlik Tesisleri'nde bir süre çalıştı. 1978'de Azot Sanayi’nden ayrılıp, özel sektöre geçti. 1989 yılında yeniden devlet sektörünü tercih ederek İETT'de göreve başladı. 1991'den itibaren çalışmalarına Türkiye Denizcilik İşletmelerin devam etti. Nisan 1994 tarihinden Emekli olduğu 8 Ocak 2009 tarihine kadar İETT Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Evli ve üç çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum