1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Borçlarını ödeyene oy verecek!
Borçlarını ödeyene oy verecek!

Borçlarını ödeyene oy verecek!

Rizeli seçmen, yaklaşan 22 Temmuz seçimleri öncesi öyle bir iş yaptı ki bu defa oy vereceklerin değil o isteyen adayların kafası karışacak!

A+A-

Zekeriya SARIHANRizeli esnaf, seçimlerde dükkânını ziyaret eden aday adaylarına tepki göstermek amacıyla işyerinin camına borç listesi astı.
Kendisinden oy isteyen adaylara 6 bin 540 YTL’lik borç listesini gösteren Rıza Özçiçek adlı vatandaş, “Benim dünya borcum var. Bu borçlarımı kim ödemeyi taahhüt ederse ben de ona oy vermeyi taahhüt edebilirim” şeklinde konuştu.
Partilerin milletvekili adaylarının esnaf ziyaretlerinde, tokalaşmanın ardından ‘Nasılsınız, iyi misiniz?’ diyerek çekip gittiklerini kaydeden Özçiçek, “Hiç sormuyorlar ki esnaf olarak durumun nasıl? İşler ne durumda? Borcun var mı? Aile olarak bir sıkıntın var mı? Bunları sormadıkları için ben de adayların belki dikkatini çeker diye borçlarımı yazdığım kâğıdı imzalayarak dükkânın ön camına astım. Ailece tam 15 oyumuz var. Gelsin biri bana bu borçlarını ödeyeceğim desin biz de ailece oyumuzu ona verelim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum