1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Böyle de faul olmaz ki!
Böyle de faul olmaz ki!

Böyle de faul olmaz ki!

Bir amatör maçta kendisine faul yapılmasına kızan futbolcu rakibini tarumar etti!

A+A-

Futbol sahalarında öyle anlar olur ki bazen sinirler bir anda gerilir ve ortalık karışır. Sporun temel felsefesi spor ve fair play olmasına karşın sahalarda ve salonlarda istenmeyen olaylar spora gölge düşürür. Futbolun popülaritesi diğer spor dalları içinde aldı başını yürüdü.



Futbol endüstrisinin her geçen daha da kendini geliştirmesi futbolun cazibesine arttırsa da futbodl sahalarında yaşanan şiddet diğer spor dallarına oranla daha fazla. İşte size bir örnek.

Bir amatör maçta iddialı iki takım son derece önemli karşılaşmada kozlarını paylaşıyor. Zaman zaman gerilen sinirler bir faul atışının hemen kullanılmasının ardından doruk noktasına çıkıyor. Atışın hemen ardından faula maruz kaldığını düşünen futbolcu rakibinin hesabını kendi görüyor.

Yelil sahalarda ender görülen bu faul pozisyonunda kızgın futbolcu rakibine öyle bir giriyorki, arkadaşının ayakları yerden kesiliyor oyun sahası alanını belirleyen çizgilerin dışına çıkıyor. Tabi ondan sonrası malum... 



İŞTE SADECE GÖRÜNTÜLERİN ANLATABİLECEĞİ POZİSYON




(Tümspor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum