1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Böyle şeyler Türkiye'de olur!
Böyle şeyler Türkiye'de olur!

Böyle şeyler Türkiye'de olur!

Parasızlıktan intihara teşebbüs eden ve son anda ölümden dönen Ahmet Söyler, savcılıktan gelen 600 YTL para cezası karşısında şoke oldu!

A+A-

Parasızlık yüzünden intihar teşebbüsüne 600 YTL para cezası!
Hatay'ın İskenderun ilçesinde bıçakla kendisine zarar vererek sokak ortasında intihara teşebbüs eden ve son anda ölümden dönen Ahmet Söyler, savcılıktan gelen 600 YTL para cezası karşısında şoke oldu.

16 Eylül 2008 tarihinde İskenderun Pac Meydanı'nda yaşanan olayda, işsizlik yüzünden bunalıma girerek bıçakla sokak ortasında kendisine zarar veren ve intihara kalkışan Ahmet Söyler(27), 6136 sayılı kanunun 15. maddesine muhalefet suçundan 600 YTL para cezasına çarptırıldı.

İskenderun Cumhuriyet Savcılığı'ndan gelen tebligat ve ceza makbuzu ile büyük şok yaşayan evli ve bir çocuk babası Ahmet Söyler bir yıldan bu yana işsiz olduğunu belirterek, "İşsizim, aylardır iş arıyorum bir sonuç alamadım. Geçtiğimiz Eylül ayında bunalıma girdim ve kendimi öldürmek istedim. Birilerinin bana engel olmasıyla hayatta kaldım. Fakat savcılıktan gelen para cezası beni perişan etti.

Ben çocuğuma bir çikolata bile alamazken bu para cezasını nasıl ödeyeceğim. Yetkililerden bana yardım etmelerini istiyorum. Eğer bu parayı ödeyemezsem paranın yatırılacağı adres olan vergi dairesi binasının en üst katından kendimi atarak intihar ederim. Ben ölünce bu parayı kimseden tahsil edemeyecekler" şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız