1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Broos gitti Şenol Güneş geliyor!
Broos gitti Şenol Güneş geliyor!

Broos gitti Şenol Güneş geliyor!

Trabzonspor'da Broos gönderildi, Gökhan Ünal, Sylva, Song, Egemen Korkmaz ve Engin Baytar kadro dışı. Takımın başına Şenol Güneş geliyor.

A+A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un takımdan gönderilmesinin ardından bordo-mavili kulüpte gözler teknik direktör Şenol Güneş'e çevrildi. Kulüp Başkanı Sadri Şener, sezon başında çok istedikleri eski teknik direktörleri Şenol Güneş ile anlaşmak üzere olduklarını belirtti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 yenildikleri maçın ardından istifa eden teknik direktör Hugo Broos'un yerine sezon başında çok istedikleri eski teknik direktörleri Şenol Güneş'in en büyük aday olduğunu ve kendisiyle anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

Güney Kore'nin Seul takımıyla sözleşmesi sona eren teknik direktör Şenol Güneş'in bu hafta içinde Türkiye'ye gelerek Sadri Şener ile görüşeceği belirtildi. Sezon başından beri Şenol Güneş'i takıma getirmek için büyük uğraş veren bordo-mavili yönetim, deneyimli teknik adamın Güney Kore takımıyla sözleşmesinin bitmesi ve Broos'u göndermesinin ardından Şenol Güneş'i Trabzonspor'un başına getirmeye hazırlanıyor.

Kasımpaşa, mağlubiyetinin ardından teknik direktör Hugo Broos'un istifa etmesinin daha şık olacağını düşündüklerini belirten Şener, "Kasımpaşaspor maçının ardından Belçikalı teknik adam Broos ile görüştüm. "Broos'a 'istifa etmen şık olur'' dedim. O da kabul etti" ifadesini kullandı.

Takımdaki 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığını, bu futbolcuların Gökhan Ünal, Sylva, Song, Egemen Korkmaz ve Engin Baytar olduğunu belirtti.

Trabzonspor takım kaptanlığı görevini Egemen'den alındığını belirten Şener, "Bundan sonra takım kaptanlığını Trabzonlu oyuncular Tolga Zengin veya Tayfun Cora ikilisinden birine vereceğiz. Bazı futbolculara da ağır para cezası vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız