1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Broos Trabzon'u yerin dibine soktu
Broos Trabzon'u yerin dibine soktu

Broos Trabzon'u yerin dibine soktu

TS'nin hocası Broos, Belçika’nın en yüksek trajlı gazetesi HLN’ye yaptığı açıklamada kentin silah merakından girdi, ezandan duyduğu rahatsızlıktan çıktı.

A+A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Belçika’nın en yüksek trajlı gazetesi HLN’ye yaptığı açıklamalarda kötü bir Trabzon portresi çizdi.

Trabzon’u yalnız Trabzonspor perspektifinden yorumlamayan Broos, ezandan rahatsız olduğunu söyledi ve kendince şehre 3 özellik giydirdi.

Herkes kırmızıda geçiyor!
Broos, sabah 05.00’te okunan ezan sesine uyandığını, araba kullanırken yeşil ışıkta çok dikkatli olduğunu çünkü herkesin kırmızı ışıkta geçtiğini ve Trabzonluların milliyetçiliğinin yanında silah tutkuları olduğunu iddia ederek futbolcusu Egemen’i adeta ihbar etti.

Futbolcusunu ihbar etti
Sadece bir silah teşhir mağazası bulunan Trabzon’da her köşede silah mağazası varmış izlenimi veren Broos, “Ne zaman bir silah mağazasının önünden geçsem aklıma hep Egemen Korkmaz geliyor. Çünkü Egemen’in 25 silahı var” dedi. Zor duruma düşen yönetim dün Egemen’i çağırarak ayaküstü görüştü.

BURADA ÇALIŞMAK ÇOK ZOR
Trabzonspor'da teknik direktör olarak çalışmanın çok zor olduğunu belirten Hugo Broos ''Özellikle de yabancı teknik adamlar için bu çok daha zor. Trabzonspor 21 yıl içerisinde 32 antrenör ile çalışmış. Bazıları sadece 2 ay dayanabilmiş. Oysa ben 4 aydır görevimin başındayım. Trabzonspor'da yabancı teknik direktör olarak 1 yılı tamamlamak büyük bir başarı.Trabzonspor, teknik direktörleri gönderirken çok duygusal karar veriyor ve uyguluyor" diye konuştu.

SORUNUMUZ ÇOK GOL KAÇIRMAK
Hugo Broos, gol yollarında etkisiz olan Trabzonspor'a bu sorunu gidermek için özel antrenmanlar yaptırdığını bildirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Gökhan Ünal ve Umut Bulut formsuzlar. Bu nedenle gol atmakta zorlanıyoruz. Sıralamada ise orta sıralarda yer alıyoruz. Beşiktaş maçında yüzde 65 topa hakim taraf olmamıza rağmen, birçok gol fırsatından yararlanamadık. Ancak şu ana kadar oynadığımız maçlarda en çok golü Gaziantepspor maçında kaçırdık. Bu karşılaşmada 7 tane yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamazken, 3 topumuz direkten döndü ve bir de penaltı kaçırdık. Şu ana kadar ligde boşu boşuna 5 puan kaybettik.''

BENİ UYARMIŞLARDI!..
Belçikalı teknik adam, istifa etmesi yönünde ciddi bir baskının olduğunu hissettiğini ifade etti.
''Bu baskının sesleri yükseliyor ve Türk medyası da bana karşı olumsuz haberler üretiyor'' diyen Bross, şunları söyledi: ''Fakat benim Trabzonspor'dan ayrılmam için bir neden yok. Ancak ayrılmam için yapılan baskıyı hissediyorum. Bu konuda beni uyarmışlardı. Her soruya dikkatlice cevap vermeye çalışıyorum. Ama buna rağmen medyada tam tersine haberler çıkıyor. Yanımda tercümanım şahit olmasa çoktan başım derde girmişti."

YETERSİZLİK BANA YÜKLENMESİN
"
Şu an takımdaki kalite eksikliği ortada. Sezon başında 1 transfer yapıldı, oysa ben 4 oyuncu alınmasını istemiştim. Ama kulübün maddi durumu o kadar güçlü değil. Kulüp bana Dembele'yi alalım mı? dedi. Bende 12 milyon Avro varsa alın dedim. Ondan sonra bir daha ses seda çıkmadı. Trabzonspor transfer listesinde ayriyetten, Anderlecth'ten Boussoufa, Biglia ve Van Damme var. Ancak bu 3 oyuncunun alınmasına Trabzonspor'un maddi gücü yetmez. Takımın yetersizliğini bana yüklemeye çalışıyorlar.''

HACISALİHOĞLU CEVAP VERDİ
Hacısalihoğlu ”Trabzonspor’da görevli bir hocanın böyle şeyler söylemesi doğru değil”

25111YANLIŞ KONUŞUYOR
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu,”Broos’un açıklamaları şahsi görüşüdür.Hem yanlış hem de gerçekle bağdaşmıyor.Ben bugüne kadar bu tip bir baskıyla karşılaştığını hissetmedim. Ancak neticelerden dolayı baskı görüyorsa bu yapıda olan bir şey. Sürekli başarı isteyen büyük bir camia ve kulübüz. Bu da çok normal." diye konuştu.

DEMBELE TRANSFERİ ESPRİYDİ
Broos'un bahsettiği Dembele transferiyle ilgili olarak da konuşan Hacısalihoğlu, "Dembele, dünyanın en iyi futbolcularından biri. Bizim almamız söz konusu değil. Bonservisi çok yüksek. O espriden öteye geçen bir konuşma değildi. O, yapılan espriyi ciddi almış" dedi.

'GİTTİĞİN YERE UYACAKSIN'
Broos’un "Günden 5 kez ezan okunmasına ve kırmızı ışıkta geçilmesine alışmakta zorlandım" açıklamalarınada yanıt veren Hacısalihoğlu, "Bütün Türkiye, Broos'a göre uydurulamaz. O, gittiği yere uymak zorunda. Nasıl ki bizler gittiğimiz yerlere uyuyorsak. Ezana da şikayet etmeyecek ya da gitmeyecek" cevabını verdi.

BROOS GÖREVİNİN BAŞINDA
"Hugo Broos ile yola devam edecek misiniz, bir arayış var mı?" sorusunu da cevaplayan Hacısalihoğlu "Broos, şu anda görevine devam ediyor. Görev başında bir hoca varken başka hoca arayışı olmaz." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum