1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu da destekleme kuyruğu
Bu da destekleme kuyruğu

Bu da destekleme kuyruğu

Yaş çay üreticilerine ödenen 80 kuruşluk destekleme primi ödemeleri, gece yarılarına kadar banka önlerinde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

A+A-

Göktürk FIRAT - Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından yaş çay üreticilerine ödenen 80 kuruşluk destekleme primi ödemeleri, gece yarılarına kadar banka önlerinde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından, yaş çay üreticilerine ürettikleri yaş çay yaprağının kilogramı başına ödenmesi planlanan 80 kuruş ödemeleri başladı. 202 bin üreticiye ödenecek toplam 88 milyon YTL ilgili bankalara havale edilirken, üreticiler destekleme primlerini bankamatiklerden çekiyor. Ödemelerin birçok banka tarafından yapılmasına rağmen bankamatik önlerinde uzun kuyruklar oluşuyor. Kuyruklar gece yarılarına kadar sürüyor. Çay üreticileri, ödemelerin bölgelere göre günlere dağıtılarak yapılması halinde kuyruk oluşmasının önlenebileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum