1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu da mı derin cinayet?
Bu da mı derin cinayet?

Bu da mı derin cinayet?

Rize'de 13 ay önce kaçırılarak öldürülen dolmuş şoförü Mehmet Yılmaz'ın ağbisi kardeşinin telefonunu dinleyenler tarafından katledildiğini söyledi!

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'de 13 ay önce kaçırılarak öldürülen dolmuş şoförü Mehmet Yılmaz'ın katilleri hala bulunamadı. Genç yaşında öldürülen Yılmaz'ın ağabeyi Sezai Yılmaz, kardeşinin telefonunun dinlendiğini iddia ederek telefonunu dinleyen kişilerin kardeşini öldürdüğünü savundu.
Rize'de 7 Ocak 2006 tarihinde kaybolan dolmuş şoförü Mehmet Yılmaz (38), olaydan bir hafta sonra 15 Ocak tarihinde vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle öldürülmüş olarak Gündoğdu Beldesi'nde bir dere menfezinde bulunmuştu. Yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar olayın zanlıları yakalanamadı.
 Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mehmet Yılmaz'ın ağabeyi Sezai Yılmaz, güvenlik güçlerinin katili bilmelerine rağmen yakalayamadıklarını belirterek, "Kardeşimin ölümünün üzerinden 13 ay geçti. Bu 13 ay boyunca katillerin bulunması için yapmadığımız kalmadı. Bize katillerin bulunacağına dair söz verildi. İsmini açıklamak istemediğim güvenlik güçlerinden bir kişi bana gelerek 'Kardeşini öldüren bu kişidir. Kimliğini tespit ettik' dedi. Buna rağmen zanlı hakkında bir işlem yapılmadı. Kardeşim öldürülmeden önce sürekli kendisini rahatsız eden bir bayanı ailesine şikayet etti. Kardeşim ailesine ve çocuklarına bağlı bin insandı. Tanıyanlar kardeşimin ne kadar dürüst bir insan olduğunu bilirler. Yapılan incelemelerde bu bayanın kardeşimi cep telefonundan aradığı da tespit edildi" dedi.
Ağabey Sezai Yılmaz, öldürülmeden önce kardeşinin cep telefonunun dinlendiğini de iddia ederek, "Bir gün gazetede bir haber gördük. Cep telefonlarının dinlenip dinlenmediğini tespit için bir numaranın aranması gerektiği, karşıda birisi çıkarsa telefonun dinlendiğinin tespit edileceği yazıyordu. Kardeşim de denedi. Kardeşimin telefonuna bir kişi çıktı. Kardeşim durumu izah ederken karşıdaki kişi hakaret etti. Sonra kardeşimin telefonundan aynı numarayı bir başka arkadaşı çevirdi. Yine bir kişi çıktı. Bu kez küfürleşmeler yaşandı. Karşıdaki kişi kardeşimi öldüreceğini söyledi. Kardeşim de adresini vererek meydan okudu. Birkaç gün bekledi, kimse gelmedi. Bu olaydan 10 gün sonra kardeşim kaçırılıp öldürüldü. Bu bilgileri güvenlik güçlerine de verdik" diye konuştu.
Bütün mal varlığını satarak kardeşinin katillerinin bulunmasına harcayacağını kaydeden Yılmaz, "Katillerin bulunup cezalarını çekmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum