1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu dükkana isim veren LED TV kazanacak
Bu dükkana isim veren LED TV kazanacak

Bu dükkana isim veren LED TV kazanacak

Pazar'da yeni açılacak bu iş yerinin ismini belirleyen Pazar53 okuru 82 ekran Led TV kazanacak. İşte yarışma şartları:

A+A-

Pazar’da İş Bankası üzerinde yapımına başlanan yeni iş yerinin ismini Pazar53 okurları belirleyecek.

Kesimal Aydınlatma Şirketi tarafından yemek sektörü üzerine yapımına başlanan iş yerinin ismini Pazar53 internet okurları belirleyecek.

kesimal.jpg

Tadilat çalışmalarının devam ettiği yeni iş yeri hakkında bilgi veren Kesimal Aydınlatma Şirketi sahiplerinden Süleyman Kesimal, “Pazar’da eş ve dostlarımızı nezih bir yerde ağırlama ihtiyacına cevap verecek, ailece oturulup kalkılacak özel bir mekan oluşturmak adına bu yatırıma karar verdik. Yaklaşık 300 metrekare denize nazır, ilçemizin tarihi figürü Kızkule’yi gören nezih bir yemek salonu inşa ediyoruz. Balık, kebap, pide, kahvaltı ve tatlı çeşitlerimizin olacağı iş yerimizin ismini de yine değerli halkımızın belirlemesini arzu ettik. Bu anlamda da Pazar53 sitesinde yapılacak yorumlarda iş yerimizin ismi için yapılacak önerilerden kabul gördüğümüz olursa, iş yerimize isim veren kişiye Hızır Ticaret'ten 1 adet 700 TL değerinde Regal 82 ekran Led TV hediye edeceğiz. İsmin sonu restoran, cafe, yemek sarayı veya dünyası olabilir.” dedi.

yeni9.jpg

Okurlarımız ne yapacak?

Yeni iş yerine isim önerisi olan okurlarımız, öncelikle isim ve soy isimleriyle birlikte önerecekleri iş yeri ismini yazacaklar. Önerisi kabul edilecek okurumuzun belirlenmesinde anahtar olması için mail adresleri ya da telefon numaralarını da belirtmesi gerekmektedir.
Aynı isim önerilerinde sisteme ilk girilen öneri kabul edilecektir.
Okurlarımız facebook hesaplarından giriş yapıp aşağıdaki ilk bölümden de yorum yazarak önerilerini kaydedebilirler…

yeni8.jpg

yeni7.jpg

yeni6.jpg

yeni5.jpg

yeni4.jpg

yeni3.jpg

yeni2.jpg

yeni1.jpg

İŞ YERİ İSİM ÖNERİLERİNİZİ AŞAĞIDAKİ YORUM BÖLÜMLERİNDEN İLETEBİLİRSİNİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
194 Yorum