1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Bu Fener, Rize'de söner!
Bu Fener, Rize'de söner!

Bu Fener, Rize'de söner!

Rize Fenerbahçe'yi bekliyor. Rizeli oyuncular fener ile poz verip galibiyet yemini ettiler. Rıza Çalımbay ise kendinden emin konuştu.

A+A-

Rize Fener'i söndürecek!
Ç.Rizespor’un ligin ikinci yarısında transfer ettiği golcü oyuncular Anderson ve Zafer Biryol Fenerbahçe maçında patlama yapacaklarını söyleyerek “Fenerbahçe’yi Rize’den eli boş göndereceğiz. Bu maçta gollerimiz var. Bu Fener Rize’de sönecek” dediler.
Taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Anderson ve Zafer Biryol “Bu maçı kazanarak üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz. Kendi evimizde mutlaka galip gelmek zorundayız. Biz zoru severiz.” Diye konuştular.
 
Çalımbay güveniyor
Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise yaptığı açıklamada Fenerbahçe karşısında kapasitelerini biraz daha artırarak mücadele verdikleri taktirde kazanan tarafın kendileri olacağını belirterek, “Bu maçın önemini bilerek oynayacağız. Fenerbahçe’nin de bizim de puana ihtiyacımız var. Rakibimizin zaaflarını çok iyi biliyoruz. Bu maçta oyuncularımın biraz kendi kapasitelerinin üzerine çıkması ile kazanan taraf biz oluruz. Bu atmosferi yapacak olan da taraftarımızdır. Herkesi 90 dakika boyunca sabırla takımımızı desteklemek için stada bekliyoruz. Gün bizim olacak” dedi. (Mustafa BAYRAK)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum