1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. BU GALİBİYET PAZARSPOR'A İLAÇ OLDU
BU GALİBİYET PAZARSPOR'A İLAÇ OLDU

BU GALİBİYET PAZARSPOR'A İLAÇ OLDU

Kırıkhanspor'u 1–0 mağlup eden Pazarspor'da Teknik Direktör Şevki Tonyalı ve Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın'ın maç sonrası yaptıkları açıklamalar:

A+A-

Pazarspor’da 1–0 kazanılan Kırıkhan maçı moralleri yeniden düzeltirken Play Off hedefini de pekiştirdi.



Teknik Direktör Şevki Tonyalı, içerde 2 aydır taraftara 3 puan hediye edememenin verdiği bir stres yaşadıklarını ve bu galibiyetin herkesi rahatlattığını ifade ederek, “Önemli olan kazanmaktı. Çok ihtiyaç duyduğumuz bir galibiyet elde ettik. 11 önemli oyuncu alan bir rakiple oynadık. Hedefi belirleme anlamında önemli bir galibiyet aldık. Sahamızda kazanamama stresini üzerimizden attık.” dedi.

Pazarspor Başkanı Hüseyin yangın ise 11 altyapı oyuncusunun forma giydiği Pazarspor ile gurur duyduğunu ifade ederek, “Bunlara güvenip forma veren hocamızı da kutluyorum. Gün gelecek 18 oyuncunun da alt yapıdan yetişen kendi oyuncularımız olduğunu göreceğiz. Bu hayal değil. Sezon başında böyle hedef koymamıştık ancak gelinen noktada artık Play Off için mücadelemizi vereceğiz. Futbolcularımızın idari ve ekonomik sorunlarını çözdüğümüz, sorun yaşatmadığımız zaman bu başarı gelecektir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum