1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Bu Gürcü'yle evlenen ölüyor!
Bu Gürcü'yle evlenen ölüyor!

Bu Gürcü'yle evlenen ölüyor!

Samsun'da hayatını kaybeden Hasan Ünlü isimli vatandaşla ilgili daha önce 4 kocası da kalp krizinden ölen Gürcistan uyruklu eşi en büyük şüpheli oldu.

A+A-

Samsun'da evinin banyosunda başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş bulunan yaşlı adamın gözaltına alınan Gürcistan asıllı eşi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün evinin banyosunda başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş bulunan Hasan Ünlü'nün (81) ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Maktulün soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından adliye sevk edilen Gürcistan asıllı eşi Leila Ünlü (59), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Önceki gün güvenlik güçlerine başvuran Gürcistan asıllı Leila Ünlü, evde yalnız bıraktığı eşi Hasan Ünlü'yü (81) döndüğünde banyoda ölü bulduğunu bildirmişti.

İfadesinde evde bulunan yaklaşık 3 bin avronun alındığını fark ettiğini belirten zanlı, şüpheli olarak gözaltına alınmıştı.

Evde yapılan araştırmada koltukların ve evin bazı bölümlerinin yeni temizlendiği belirlenmiş, ayrıca maktulün eşinin kazağında özel bir teknikle yapılan incelemede kan izlerine rastlanmıştı.

Eşini banyoda ölü bulduğunu belirten Leila Ünlü'nun ifadesi üzerine daha önce de 3'ü Türkiye'de olmak üzere 4 kez evlendiği anlaşılmış, şüphelinin Türkiye'de daha önce evlendiği 3 eşinin de çeşitli rahatsızlıklar sonucu hayatını kaybettiği öğrenilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız