1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Bu Hugo dalga mı geçiyor?
Bu Hugo dalga mı geçiyor?

Bu Hugo dalga mı geçiyor?

Manisa yenilgisinin ardından "Yenik duruma düştükten sonra etkili olarak rakibe başka gol şansı tanımadık" diyen Hugo Broos'a taraftardan tepki.

A+A-

BROOS MU ÇOK PİŞKİN,
TERCÜMANDA MI PROBLEM VAR?

Kayıplarla biten maçlardan sonra yaptığı ilginç yorumlarla taraftarı şaşırtan Trabzonspor teknik direktörü Hugo Broos, Manisa kazasından sonra da benzer bir açıklamada bulundu. Broos "Rakibin bulduğu golden sonra etkili olduk. Manisaspor'a gol şansı vermedik" dedi. Yine ilginç konuşan Broos “Çok daha etkili oynamalı ve galip gelmeliydik. Kaçırılan gollerin genel görüntünün bir yansıması oldu. Engin 8. dakikada mutlak bir golü kaçırdı, sonrasında yediğimiz golde rakibini kontrol edemedi. İyi başlamamıştık ve bunu yenen goldeki konsantrasyon eksikliğinde de gördük. Sonra golü yedik ama etkili olarak Manisaspor'a başka gol şansı tanımadık” şeklinde konuştu.

KORNER BİLE ATAMADI
Broos, üst üste 3. mağlubiyetin hiç hoş olmadığını söylerken “Çok daha dirençli bir oyun oynamalı ve galip gelmeliydik, üst üste alınan 3. malubiyet moral motivasyon olarak bizi sarstı. Bursaspor karşılaşması bizim için çok önemli hale geldi. Bursaspor'u yenerek lig'de girilecek 15 günlük arada mümkün olduğunca eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız” dedi.

Trabzonspor'un Euro-Lig Play-Off Grubundaki rakibi Toulouse deplasmanda Lille ile 1-1 berabere kalırken Trabzonspor'un resmi internet sitesinde bu beraberlik, teselli haberi olarak verildi. Trabzonspor'un yüzde 62'lik topa sahip olma oranı ile tamamladığı maçı, değil gol bulmak, korner bile atamadan tamamlaması taraftarı adeta çıldırttı.

BİR SORUN VAR AMA...
Hugo Broos Toulouse karışısında tel tel dökülüp ezildikleri maç için de, “Bundan daha iyi akşamlarım oldu. Oyuna hükmettik, elimizden gelen herşeyi yaptık, ama olmadı" diyerek hayret uyandırmıştı.

Broos, golcü tranfseri için de tuhaf konuşmuş ve forvetsiz oynayan takıma transfer isteyen taraftara şunları söylemişti: “Bazı oyunculara verilen yüksek bedelleri biz veremeyiz. Ödeyebileceğimiz bedeller karşısında istediğimiz oyuncuyu bulursak alacağız."

Belçikalı'nın mağlubiyetlerden sonra bu gibi ifadeler kullanması taraftarı iyice gerdi. Taraftarlar "Hoca ve yönetim bizimle dalga mı geçiyor, yoksa bunlar tercüme hatası mı" diye sordu.

Hakan DEĞİRMENCİ/TRABZON

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum