1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz!
Bu kadar da sorumsuzluk olmaz!

Bu kadar da sorumsuzluk olmaz!

Pazar ilçesinde bulunan aile dinlenme çay bahçeleri ile oyun parkı, bazı sorumsuz kişilerin meydana getirdiği kirlilik nedeniyle tepki çekiyor.

A+A-

Naci GÜVEN - Duyarsız birkaç insanın bilinçsizce kirlettiği park, belediye ekipleri ve işletmecilerin gayretlerine rağmen korunamıyor. Etrafa bırakılan çöpler çirkin görüntü sunarken parkın ağaç ve korkuluklarına yapılan saldırılar nedeniyle vatandaşların da artık parka gelmek istemedikleri ifade ediliyor. Pazar belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, parkı temiz tutmak için belediye ekiplerinin yanı sıra işletmecilerin de ellerinden gelen gayreti gösterdiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın da parkı korumak için duyarlı olması gerekiyor. Her ne kadar bu parklarımızı temizlemek belediye ve işletmecilerine düşüyorsa bile kollamak da herkese düşer.” Dedi.
Kış aylarında hizmete kapalı olduğu için bazı duyarsız kişiler tarafından parktaki ağaçların kırıldığı ve yakıldığını da belirten Başkan Hatırnaz, “Aynı şekilde etrafı çeviren çitler de kırılmıştır. Verilen zarar sadece bahçelere değil tüm Pazarlılaradır. Birkaç hafta sonra havalar iyi giderse bahçelerimiz halkın hizmetine açılacaktır. Bu konuda tüm pazarlı vatandaşların daha duyarlı olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum