1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Bu kaza yürekleri yaktı: 5 ölü
Bu kaza yürekleri yaktı: 5 ölü

Bu kaza yürekleri yaktı: 5 ölü

Biri hamile kadın, diğerleri 2 ile 15 yaş arası çocuklar, yuvarlanan kamyonun kasasında yolculuk etmenin faturasını hayatlarıyla ödediler.

A+A-

Ağrı'nın Hamur ilçesinde, yaylaya gidenleri taşıyan kamyon şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Iğdır'dan gelip, Ağrı'nın Hamur ilçesinde bulunan Çekemen Yaylası'na gitmekte olan Mehmet Avcı (44) yönetimindeki 76 AK 128 plakalı kamyon, Danakıran köyü yakınlarına geldiğinde yolun bozuk olmasından sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

 Kazada, kamyonun kasasında bulunan Vildan (15), Burak Güven (6) ile Murat Korkmaz (6) olay yerinde, hamile olduğu belirtilen Nurgül (39) ve 2 yaşında olan Havin Korkmaz ise Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazadan yaralanan Gülizar Sim (14), Nihat Korkmaz (4), kamyon sürücüsü Mehmet Avcı (44), Makbule (41), Gülendan (17) ve Nurettin Güven (46) ise ambulanslarla Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız