1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bu köprü köylüye dert oldu!
Bu köprü köylüye dert oldu!

Bu köprü köylüye dert oldu!

Rize’nin Fındıklı ilçesinde yoldan 3 metre yükseklikte yapımı devam eden köprü inşaatı vatandaşların tüm şikayetlerine rağmen devam ediyor.

A+A-

Zekeriya SARIHAN - Rize’nin Fındıklı ilçesi Kıyıcık köyü mevkiinde Sahil Yolu kapsamında inşaatı devam eden bu köprünün ne iş yapacağını anlayamadıklarını söyleyen Köy Muhtarı Aydın Ergüven, “Yoldan 3 metre yükseklikte inşa edilen bu köprü aynı şekilde devam ederse evlerin balkon seviyesine çıkacaktır. Köprünün yolla birleştiği kısım taşlarla doldurulup dönemeç yapılacakmış. Bu dönemeç de evlerimizin balkonları önünden geçecek. Tamamen bir mühendislik hatası var.

Projeler etüt edilmeden ve yöre halkının görüşü alınmadan yapılıyor. Bu köprü tamamen gelişigüzel bir yapı olarak inşa ediliyor. Maalesef görüntü olarak çirkin bir yapıyı andırdığı gibi kullanışlı bir şeye de benzemiyor. Köprü inşaatına başlanmadan önce gerekli yerlere müracaatlarımızı yapmamıza rağmen bizi dinleyen olmadı. Bu şekliyle nasıl hizmete açacaklarını da merakla bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum