1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. BU YIL KIŞ, KASIP KAVURACAK
BU YIL KIŞ, KASIP KAVURACAK

BU YIL KIŞ, KASIP KAVURACAK

Rusya Meteoroloji Dairesi Müdürü Roman Filfand'ın açıklamaları korkuttu...

A+A-

Rusya Meteoroloji Dairesi Müdürü Roman Filfand, batı Avrupa ülkelerinin ve Rusya’nın 21 Aralık'ta kıyamet gününe değil, 21’inci yüzyılın en soğuk kışına hazırlanması gerektiğini duyurdu.

"1 AY BOYUNCA GÜN IŞIĞI GÖREMEYECEKLER"

Interfax ajansına bu yılkı kış tahminini açıklayan Rus Meteoroloji Dairesi Müdürü Filfand, ilk başta şakayla karışık “Rusya’nın Kuzeyinde Murmanks ile Narilsk şehirlerine kıyamet geldi bile. Orada şu anda gün ışığı yok. Bir hafta sonra kıyamet günü Sibirya’daki Vorkuta şehrine uğrayacak. Orada yaşayan insanlar da bir ay boyunca gün ışığı görmeyecek” dedi.

ALT YAPIDA HASARLAR MEYDAN GELECEK

Filfand daha sonra, “Batı Avrupa ülkeleriyle Rusya’nın Avrupa bölümü 21 Aralık kıyamet masallarıyla vakit kaybedeceğine şimdiden 21’inci yüzyılın en soğuk kışına hazırlık yapmaya başlamalı. Ocak ayı ortalarında başlayacak aşırı soğuklar Şubat ayı itibarıyla eski 25-30 dereceleri görecek. Aşırı soğuklar haftalarca süreceği için alt yapıda hasar meydana gelmesi olasılığı artacaktır” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız